در تولید مواد غذایی هم به منزله امولسیون کننده و هم پایدارکننده استفاده میشود و از جدا شدن چربی یا رشد بلورهای شکر در محصولات قنادی یا رشد بلورهای یخ در بستنی جلوگیری میکند، به منظور تثبیت اجزاء طعم زا در سیستمهای غذایی نیز استفاده می شود
در پوشش شکلات و دراژه مصرف میشود .
بافت دهنده پاستیل نیز میباشد . .
از صمغ عربی در صنایع غذایی بعنوان پایدارکننده و افزایش ویسکوزیته کاربرد دارد
در صنعت چاپ به عنوان روانکننده در انواع جوهر چاپ استفاده میشود.
در تولید نوشابه ها و آبنبات و آدامس نیز کاربرد دارد.
در نقاشی از آن به عنوان یک ماده چسبنده در آبرنگ استفاده میشود