صمغ عربی فرانسوی آلندروبرت

در تولید مواد غذایی هم به منزله امولسیون کننده و هم پایدارکننده استفاده میشود و از جدا شدن چربی یا رشد بلورهای شکر در محصولات قنادی یا رشد بلورهای یخ در بستنی جلوگیری میکند، به منظور تثبیت اجزاء طعم زا در سیستمهای غذایی نیز استفاده می شود

در پوشش شکلات و دراژه مصرف میشود .

بافت دهنده پاستیل نیز میباشد . .

از صمغ عربی در صنایع غذایی بعنوان پایدارکننده و افزایش ویسکوزیته کاربرد دارد

در صنعت چاپ به عنوان روان‌کننده در انواع جوهر چاپ استفاده می‌شود.

در تولید نوشابه ها و آبنبات و آدامس نیز کاربرد دارد.

در نقاشی از آن به عنوان یک ماده چسبنده در آبرنگ استفاده می‌شود

اشتراک گذاری این مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به کمک نیاز دارید ؟ کلیک کنید