زانتان گام | Xanthangam

زانتان گام | Xanthangam

زانتانگام یا گزانتانگام صمغی است که به وسیله تخمیر میکروبی به دست می آید.

کاربرد زانتان گام (گزانتانگام) در صنایع:

کاربرد اصلی زانتان گام غلظت دهنده، افزایش دهنده ویسکوزیته و رئولوژی مودیفایر است.در صنایع غذایی به عنوان غلظت دهنده سس، ماست و سایر فرآورده های لبنی، بستنی و برخی آبمیوه‌ها بکار می‌رود که باعث ایجاد محیطی یکنواخت و هموژن شده و از جدا شدن اجزاء مختلف از هم جلوگیری می کند. در صنایع دارویی و بهداشتی در ترکیب خمیر دندان، رنگ مو، کرمها و لوسیونها  غالباً این ماده مصرف می شود.

کاربرد زانتانگام در صنایع مواد غذایی :

–  صمغ زانتان در جایگزین سفیده تخم مرغ

–  صمغ زانتان در کاهش چربی، مارگارین

–  صمغ زانتان در مواد غذایی و نوشیدنی

–  صمغ زانتان در نان فاقد گلوت

–  صمغ زانتان در انواع سس ها

–  صمغ زانتان در سوپ فوری

–  صمغ زانتان در آب میوه

–  صمغ زانتان در بستنی

زانتانگام (گزانتان گام) در بسته بندی کیسه 25 کیلوگرمی 2 جداره

اشتراک گذاری این مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به کمک نیاز دارید ؟ کلیک کنید