روغن ویتامین E

ویتامین E یک ویتامین آنتی اکسیدان محلول در چربی است که برای بدن ما بسیار مفید است و نقش آن به عنوان ویتامین مهم در محلول چربی است که برای عملکرد مناسب بسیاری از اندام ها، فعالیت های آنزیمی و فرآیندهای عصبی مورد نیاز است.

از ویتامین E در صنایع دارویی، غذایی و آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. با توجه به مزایای بی نظیر روغن  ویتامین E، از آن در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود (اغلب به عنوان توکوفرول در فهرست کرم ها، سرم ها، و مرطوب کننده ها به آن اشاره شده است

اشتراک گذاری این مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به کمک نیاز دارید ؟ کلیک کنید