تارترازین

تارترازین

تارترازین یک ماده رنگ‌کننده شیمیایی، به رنگ نارنجی یا زرد لیمویی است که به ‌صورت رنگ غذایی افزودنی مصرف می‌شود.

موارد مصرف تارترازین:

تارترازین به‌عنوان ماده رنگی در نوشابه‌ها و شربت ها، پودر ژله و انواع دسر، فرآورده های گوشتی،بستنی‌،چیپس و پفک، غذاهای آماده بسته‌بندی‌شده، آدامس، شکلات، آب لیموی صنعتی، سس‌های آماده، ادویه جات، زعفران تقلبی، انواع کمپوت و کنسرو (کنسرو نخود‌فرنگی و …)، بادام ساییده‌شده، انواع نان، کیک و شیرینی و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اشتراک گذاری این مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به کمک نیاز دارید ؟ کلیک کنید