بنزوات سدیم

بنزوات سدیم خوراکی میتواند به عنوان یک ماده نگهدارنده در جلوگیری از فساد میکروبی بسیاری از مواد غذایی که در آنها استفاده از فرایند حرارتی امکانپذیر نمیباشد و یا در مناطقی که دارای هوای گرم و مرطوب بوده و فاقد سردخانه های مناسب میباشند موثر بوده و مشخصاً میتواند ضایعات مواد غذایی را بطور چشمگیری کاهش دهد.

ویژگیهای فیزیکی بنزوات سدیم خوراکی:

بنزوات سدیم ماده ای جامد و سفید رنگ و با فرمول شیمیایی C7O2NaH5  . این ماده نمک سدیم اسید بنزوییک است. هنگام حل شدن در آب به فرم فعال اسیدبنزوییک تبدیل میشود. حلالیت آن ۵۰ گرم در هر ۱۰۰ میلی لیتر آب ۲۵ درجه سلسیوس است. در دمای بین صفر تا ۵۰ درجه سانتیگراد این حلالیت ثابت باقی میماند. در دماهای بیشتر، افزایش می یابد. محلول بنزوات سدیم کمی قلیایی است. pH مطلوب برای فعالیت آن حدود ۲٫۵ تا ۴ است. مصرف آن در pHهای بالاتر از ۴٫۵ توصیه نمیشود.بنزوات سدیم به سه شکل گرد، دانه و پرک های بلورین در بازار عرضه میشود. این نمک در آب مطابق با جدول یک استاندارد ۳۵۶۲ حل میشود. اما در اتیل اتر نامحلول است

اشتراک گذاری این مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به کمک نیاز دارید ؟ کلیک کنید