آلفا آمیلاز

آلفا آمیلازها در میان خانواده آنزیم ها بسیار مهم هستند و از اهمیت زیادی در صنعت برخوردارند و همچنین توانایی هیدرولیز نشاسته و ساکاریدهای مرتبط را به دکسترین و پلی مرهای کوچکتر با واحد سازنده گلوکز دارند.

خواص آمیلولیتیک آنزیم معمولا منعکس کننده ویژگی های محیط اشغال شده توسط میکروارگانیسم ها تولید کننده آنزیم در کشت غوطه وری و جامد است. علاوه بر کاربرد در صنایع غذایی و پخت نان با ظهور مرزهای نوین در بیوتکنولوژی طیف استفاده از آلفا آمیلاز به صنایع دارویی، نساجی، مواد شوینده، پالپ و کاغذ سازی گسترش یافته است. خواص کینیتیک آلفا آمیلاز مانند درجه حرارت بهینه، pH و مقاومت حرارتی در توسعه فرآیند تخمیر مهم است. یون کلسیم برای فعالیت و ثبات آلفا آمیلاز مورد نیاز است.

اشتراک گذاری این مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به کمک نیاز دارید ؟ کلیک کنید